Over ons

Over Pippa

Het gezicht achter Pippa

Hi, ik ben Cato. Spreek me gerust aan met mijn voornaam, ‘mevrouw’ klinkt best oud voor een 25 jarige 😉

In juni 2021 haalde ik mijn diploma als leerkracht, 3 maanden later stond ik mijn droompand te renoveren in Schilde. In januari 2022 opende ik de deuren van Pippa! What a year!!

Ik ben een coffeelover, kan blij worden van heerlijke geuren en mooie kleurencombinaties. Na een drukke zaterdag kan ik genieten van een etentje met een lekker glas wijn samen met mijn vriendinnekes. Ik ben ondernemer, maar vooral ook een zotte doos. Tijdens ons jaarlijks verlof zal je me niet snel thuis terugvinden, maar eerder in één of ander boeiend land dat ik aan het ontdekken ben. Reizen vind ik de max!

Wat ik echt het allerliefste doe, is jou leren kennen in de winkel, jou verder helpen, mijn passie voor schoenen delen, even babbelen en dat met heel m’n hart.

Pi Pa Pippa…

Pippa: vrolijk, speels, goedlachs, stoer, grappig, blij, kinderlijk, … Dat komt er bij me op als ik aan ‘Pippa’ denk. Een korte krachtige naam die mij gewoon heel erg goedgezind maakt, hopelijk jou ook.

Pippa is meer dan een naam. Pippa is een gezellige kinderschoenenwinkel in het hartje van Schilde waar persoonlijke service op de eerste plaats staat. Wij zorgen er samen met jou voor dat de perfecte schoen voor jouw oogapppel gevonden wordt. 

Onze collectie bestaat uit kwaliteitsvolle, duurzame en originele schoenen. 

Ik kijk er naar uit jou te verwelkomen bij Pippa! Kom jij binnenkort eens langs voor een (schoenen)babbel? 

Liefs,

Cato x

Kwaliteit

Bij ons kies je voor kwaliteitsvolle schoenen. Wij kiezen alleen het beste voor de voeten van jouw kind. Hierbij denken wij aan ergonomie, kwaliteitsvolle materialen, stevigheid en duurzaamheid.

Persoonlijk en eerlijk advies

Persoonlijke service staat bij ons centraal. In onze winkel én online. Wij nemen tijd voor elke klant en zoeken samen de perfecte schoen. Shop je online en heb je vragen, contacteer ons gerust. Wij helpen met plezier! Wij geven altijd ons beste en eerlijkste advies. +32477032360 (Bel of Whatsapp me) @pippa.kinderschoenen (Stuur me een berichtje via Instagram)

Expertise

Wij geven graag een antwoord op al jouw vragen. Aarzel niet om ons te contacteren. We staan altijd voor jullie klaar. We kennen onze schoenen en merken door en door en zullen dus steeds kunnen helpen.

Snelheid

Wij staan garant voor een correcte levering. Jouw bestelling, steeds tijdig geleverd. Onze pakketjes gaan dagelijks de deur uit.