Veelgestelde vragen

Online aankopen worden gratis geleverd in Schilde. Vanaf €100 is levering in heel België gratis. Voor aankopen onder de €100 dient de consument €5.95 te betalen. Online aankopen kunnen ook steeds gratis opgehaald worden in de winkel. 

We proberen online aankopen steeds na 3-4 werkdagen te leveren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen door externen. 

Je kan een online aankoop retourneren binnen een termijn van 14 kalenderdagen. De consument kan het te retourneren goed gratis naar de winkel brengen of hij kan het op eigen kosten retourneren per post. Als u gebruikmaakt van het herroepingsrecht, moet u de ontvangen goederen zo snel mogelijk en uiterlijk 14 dagen nadat u de verkoper op de hoogte hebt gebracht van uw beslissing om van de aankoop af te zien, terugsturen. Wanneer het artikel terug in handen is van de verkoper, wordt het volledige bedrag (incl. verzendkost) terugbetaald. Afgeprijsde artikelen (solden artikelen) moeten maximum 14 kalenderdagen na aankoopdatum terug bij de verkoper zijn. Dit kan per post of door ze zelf terug te brengen naar de winkel. 

 

Indien u een online aankoop wilt retourneren dient u een mail te sturen naar info@pippakinderschoenen.be met volgende gegevens: 

– Naam product

– Aankoopdatum

– Aankoopbewijs

Wij leveren in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Alle prijzen op de webshop zijn inclusief btw.