Veelgestelde vragen

Ja! Plaats je een bestelling via onze webshop, dan kan je kiezen voor een thuislevering. Vanaf €100 is levering in heel België gratis. Voor aankopen onder de €100 rekenen we een verzendkost van €6.95 aan. Levering in Nederland, Frankrijk en Duitsland is gratis vanaf €150. Voor aankopen onder de €150 rekenen we een verzendkost van €12.95 aan. Online aankopen kunnen ook steeds gratis afgehaald worden in onze winkel te Schilde. Bij het afrekenen van jouw bestelling kan je deze optie aanduiden.

Jullie pakketjes gaan dagelijks op de post. Ook in het weekend! Reken op een levertijd van 2-4 werkdagen na je bestelling. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen door externen. 

Je kan een online aankoop retourneren binnen een termijn van 14 kalenderdagen. De consument kan het te retourneren goed gratis naar de winkel brengen of hij kan het op eigen kosten retourneren per post. Als u gebruikmaakt van het herroepingsrecht, moet u de ontvangen goederen zo snel mogelijk en uiterlijk 14 dagen nadat u de verkoper op de hoogte hebt gebracht van uw beslissing om van de aankoop af te zien, terugsturen. Wanneer het artikel terug in handen is van de verkoper, wordt het volledige bedrag (incl. oorspronkelijke verzendkost) terugbetaald. Afgeprijsde artikelen (solden artikelen) moeten maximum 14 kalenderdagen na aankoopdatum terug bij de verkoper zijn. Dit kan per post of door ze zelf terug te brengen naar de winkel. 

 

Indien u een online aankoop wilt retourneren dient u een mail te sturen naar info@pippakinderschoenen.be met volgende gegevens: 

– Naam product

– Aankoopdatum

– Aankoopbewijs

Ja! Je ontvangt na het bestellen een mailtje met een bestelbevestiging. Wanneer je pakket op de post is, ontvang je nog een aparte mail met een track & trace. Hiermee kan je je pakketje volgen en eventuele leveringsvoorkeuren instellen. Geen mailtjes ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje (info@pippakinderschoenen.be) of whatsappje (+32477032360). 

Wij leveren in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Yes! Wij hebben een winkel in Schilde. Hier ben je altijd van harte welkom om de schoentjes te komen passen, voelen en ruiken. Ik sta met veel plezier klaar voor een (schoenen)babbel.

Pippa – Turnhoutsebaan 260 – 2970 Schilde

Alle prijzen op de webshop zijn inclusief btw.

Ook online help ik je graag verder met het vinden van de ideale schoen in de juiste maat. Stuur me een mailtje, geef me een belletje, zend me een whatsappje of contacteer me via Instagram. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te antwoorden. Van maandag tem zaterdag probeer ik je binnen het uur terug te contacteren. Op zondagen en feestdagen kan dit iets langer duren, maar weet dan dat ik je niet vergeten ben 😉 

 

Je kan ook gebruikmaken van onze handige meettips en online voetenmeter. 

Wij werken in onze fysieke winkel met zondagopening tijdens bepaalde maanden. 

Wij zij steeds open op zondag in de maanden maart, april, mei, september en oktober. 

(Feestdagen op zondag zijn we meestal gesloten.)

Af en toe zijn we ook open op feestdagen. Deze extra openingen kan je vinden bij onze openingsuren of op onze Instagram.

Ja! In de winkel kan je punten sparen bij elke aankoop voor een fijne korting. Hoe verder je door spaart, hoe hoger je korting wordt. 

 

Ben je al klant en doe je een online aankoop op onze webshop, dan komt dit ook op jouw persoonlijke klantenkaart.

Ben je nog geen klant en bestel je voor het eerst bij ons online, dan wordt er automatisch een klantenkaart aangemaakt. Wanneer je recht hebt op een korting, krijg je een kortingscode toegestuurd.

 

(Solden en outlet komen niet op de klantenkaart)